Meteen naar de inhoud

Optionele uitbereidingen

GELUID IN DE PARTYTAINER
De Partytainer is standaard uitgerust met diverse achtergrond speakers die rondom in de Partytainer hangen. Hier kan via een ingebouwd mengpaneel diverse randapparatuur op worden aangesloten. Tevens is de gehele Partytainer voorzien van een lichtsysteem met verschillende dimbare zones. Aan het plafond in het midden gedeelte zitten hijsogen waar een trusssysteem met belichting etc. aan bevestigd kan worden.

OPTIONELE UITRUSTING
Naast de standaard uitrusting kan de Partytainer ook worden uitgerust met een professionele geluidsinstallatie, bestaande uit 6 professionele JBL full-range luidsprekers, subwoofer, versterkers en processors. Ook voor een professionele lichtshow hoeft u niet ver te zoeken. Wij bieden een totale show met lightjockey die de lichtshow verzorgd.

PILS VAN DE TAP
De Partytainer beschikt over een snelkoeler voor het pils bier (3 tapkranen aan de voorkant van de grote bar en 1 tapkraan in de bovenbar). Het overige speciaal bier gaat via een van de speciaal bier fustenkasten. Tegen gunstige voorwaarden kan Partytainer u Bavaria pils leveren, inclusief het nodige glas werk. Uiteraard staat het u vrij hier wel of niet gebruik van te maken.

TOTALE CATERING
Wilt u volledig ontzorgd worden? Wij werken samen met diverse cateringpartners en zorgen er voor dat uw evenement tot in de kleinste puntjes is geregeld. Wij gaan graag met u in overleg!